Questions for tag "alm" (1245)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
4
views
asked 1 hour ago by
updated 1 hour ago by
Hello,   I have gone through the steps to forward the http URL to the https ports and secure side when the http URL is used but it is not working as I expected. Will redirecting http to the https URL ...
1
vote
1
answer
4
views
asked 2 hours ago by
updated 2 hours ago by
Hello,   I am trying to obfuscate our password during the installation of ALM. https://admhelp.microfocus.com/alm/en/15.5/pdfs/Install_Windows.pdfPage 121-122. (Step 6 a-c) as shown below: >>>...
1
vote
1
answer
5
views
asked 2 hours ago by
updated 2 hours ago by
Hello,   I am getting the following error when trying to set up the client log files to capture logs for the ALM Client: (see attached image) Any help on what may be causing this OTA client can't crea...
1
vote
1
answer
6
views
asked 2 hours ago by
updated 2 hours ago by
Hello,   Are there any step by step directions for updating the JAVA JRE necessary for ALM to run properly? Thanks, HomerJ
1
vote
1
answer
4
views
asked 2 hours ago by
updated 2 hours ago by
Hello,   We are planning to update the JAVA JRE on our ALM 15,5 version and we are wondering do we need to stop ALM services first before installing Java or can we just install JAVA and keep the servi...
1
vote
1
answer
7
views
asked 2 days ago by
updated 2 days ago by
Hello, I have upgraded my JAVA setup on the ALM 15.5 Server.  We restarted the server and the Java doesn't appear to be upgraded and is still reporting the original java and owe are having issue start...
1
vote
1
answer
5
views
asked 2 days ago by
updated 2 days ago by
Hello,   What is the procedure to put Microsoft's Edge browser into IE mode for using with Microfocus's ALM products?   Thanks, HomerJ
1
vote
1
answer
5
views
asked 2 days ago by
updated 2 days ago by
Hello,  With the announcement that Microsoft is discontinuing Internet Explorer (IE) later this year, what are the alternatives that will be available for using with ALM after this occurs?   Than...
1
vote
1
answer
5
views
asked 1 week ago by
updated 1 week ago by
Text search was requested for one of our ALM projects. We reached out to the SQL-Server DBA who enabled it for the project. Under DB Servers, we have Text Search set to "Enabled". We went to the Proje...
1
vote
1
answer
6
views
asked 1 week ago by
updated 1 week ago by
Our ALM Production server has a D: drive partition which houses our Project Repository (folder is d:\alm\repository as directed for "repository" folder during install). It is currently configured as a...
1
vote
1
answer
6
views
asked 1 week ago by
updated 1 week ago by
I know we can copy assets between ALM projects. But now we have a situation where we need to copy assets between two ALM servers. Do you know if this can be done?
1
vote
1
answer
6
views
asked 1 week ago by
updated 1 week ago by
We were asked to resolve the below vulnerabilities in ALM servers and we are using ALM 12.21. <br />Can you please provide help us resolve this?<br /><br /><em>vulnerability.re...
3
votes
1
answer
46
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Hello,   We are trying to install ALM 15.5 on Windows Server 2019 and we are getting the error:  "Flexeraax2$aaa: Windows DLL failed to load" during the launching of the installer.  We have verified t...
0
votes
0
answers
7
views
Be first to answer!
asked 3 months ago by
Category: Test Automation
In general, if there is an ALM test script that is of the “QuickTest” type in any ALM project, using the external UFT/QTP automated tool we should be connect to that specific ALM project and be able t...
0
votes
0
answers
9
views
Be first to answer!
asked 3 months ago by
In general, if there is an ALM test script that is of the “QuickTest” type in any ALM project, using the external UFT/QTP automated tool we should be connect to that specific ALM project and be able t...
1 2 3 83