Questions for tag "alm 12.20" (13)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
3
answers
9
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
we are not able to access an active project in ALM. We are getting the error "Failed to Test Connection" in Site Admin side while trying to access. When using IE11, unable to log into the proj...
2
votes
1
answer
5
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We are on ALM 12.20, recently upgraded. Sprinter was used in the past, and is cycling back so we need to upgrade the version on a few machines. Bit confused upon seeing all new versions of Sprinter as...
0
votes
1
answer
11
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
I am currently using ALM 12.20.378 with UFT 12.02.2374, and when I try to run an automation test remotely from ALM, I get the error "Node not found" on my UFT machine, and the test stops in AL...
0
votes
2
answers
9
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
is there a patch for HP ALM 12.20 that is Windows10 compatible?
0
votes
1
answer
4
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Is ALM 12.53 is a stabled version or not because we are going to upgrade to 12.20 to 53 and the 12.20 has lot of issues in it so decided to upgrade please help if you know some.
0
votes
0
answers
5
views
Be first to answer!
asked 5 years ago by
In one of our projects, we are using the "Default Values" for a few of our fields when creating a new defect. There is one field, Cycle (BG_TARGET_RCYC) that will work fine for a period of tim...
0
votes
1
answer
6
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We have upgraded the HP ALM 11.00 to 11.50 to 12.20 and also UFT from 12.01 to 12.02 and created the UFT script in 12.02 and uploaded to ALM 12.20 and able to execute the scripts without any issue. Wh...
0
votes
0
answers
6
views
Be first to answer!
asked 5 years ago by
HI, I'm unable to register a host on ALM 12.20, it doesnt unlock the option for register, even when i put to register automatically.![alt text][1] [1]: /storage/temp/356-sem-titulo.png
0
votes
1
answer
9
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
If I go to the 'linked defects' screen, the 'remove link' menu item on the context menu seems to be always disabled. Is this an access issue? If yes, in which tab for groups and Permission under proje...
2
votes
2
answers
28
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We have setup an ALM 12.20 test env server to well test on before we upgrade our production box. In looking around in customization, under defect system fields, I see a Detected on Environment field. ...
1
vote
2
answers
8
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Have a problem with starting functional tests. I am using HP ALM 12.20 patch 1 and UFT 12.02 patch UFT000125, make a selfchek, that is OK. have a error in log: Can't invoke remote method, service is d...
0
votes
1
answer
5
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We are about to install a new instance of QC/ALM12.20. We see that there is a Patch 1 out that supports MS-SQL Server 2012 SP2 and we want to use that with our new QC server. When we run the QC/ALM12....
2
votes
1
answer
7
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
I see that ALM 12.20 is now available. We are having internal team discussion on making the move soon to this version from ALM 11.52. We use a lot of Sprinter, so need to have a possible push of new S...