Questions for tag "ALM 12.55" (13)

Votes
Answers
Views
Question
4
votes
1
answer
18
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
When I originally added some new Requirement types back in ALM 9 or 10, they ended up in the REQ table of the database. However, when I add new requirement types now, they are not added there. Where a...
0
votes
1
answer
222
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello. We have replaced some of our Windows 7 machines with Windows 10, and the Launch Report button is no longer displaying in the Test Instance Details / Runs window. We have run the ALM Client Clea...
1
vote
1
answer
12
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello, We have discovered that when we are trying to create a new defect from any module the "Bug_New" action is triggered several times. We are on ALM 12.55 and have never had this issue befo...
0
votes
3
answers
53
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi ALM Experts, I would like to ask what would be the cause of the above issue when we try to access ALM 12.55. This issue is limited to our offshore users. We tried to search it in the web, and it sa...
0
votes
2
answers
111
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
WE saw something about being able to work with MS-Skype now as part of ALM. * > Accelerate team collaboration using > Microsoft Skype for Business You can > now collaborate with other ALM users > by s...
0
votes
1
answer
198
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We just upgraded to ALM 12.55 patch 2 over the weekend. Users are trying to install the ALM explorer on their Windows 7 PC's (yes, we still use Windows 7). We are using ALM Explorer since we have very...
0
votes
1
answer
13
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We are in the process of upgrading our system from ALM 11 to ALM 12.55. We have successfully upgraded from ALM 11 to ALM 12.21. However, when upgrading to ALM12.55 Patch 2, we are seeing the following...
2
votes
2
answers
178
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hello, We are having an issue when attempting to install the ALM 12.55 client application onto the client systems. During the install operation it fails with the following error: "Windows has foun...
0
votes
1
answer
41
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
I recently upgraded from ALM 12.53 No Patch to ALM 12.55 Patch 2, and the tray icon is no longer displayed. Can you help me with this? Thanks!
0
votes
1
answer
35
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
I'm getting an error when attempting to Repair a project for Upgrade. I can't find any guidance on how to fix and I can't get access to the Knowledge Base Article. How do I fix this issue? Problems th...
0
votes
1
answer
11
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We just upgraded to 12.55. We have one user that says each time he clicks a link on a defect, the defect pop-up opens behind the application and he can't get to it. The ALM application is locked and n...
0
votes
1
answer
30
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We have an issue with HP ALM Help Page - When we click on Help page does not display from QC. Question mark icon in upper right corner opens a browser with Page not Found.
0
votes
1
answer
6
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Can you please let us know the purpose of Field search option icon in the Master tool bar in Requirement module. We are unable to get the same in user guide of ALM 12.55.
EyeOnTesting