Questions for tag "ALM Explorer" (11)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
23
views
asked 4 months ago by
updated 4 months ago by
Hello,   Is there a way to clear the list of URLs in the address bar in ALM Explorer?We currently have ALM 12.6 and are in the process of upgrading to ALM 15.  When we uninstalled the 12.6 ALM Explore...
1
vote
1
answer
10
views
asked 6 months ago by
updated 6 months ago by
Hello,   Last year when we were at the MicroFocus summit I thought I had heard news that there was an "ALM Explorer-add-in" for iOS desktops in development. Is this available or is the add-in only ava...
1
vote
1
answer
6
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi, We are currently running ALM 12.55 in our production environment and test ALM 12.60 in our test environment prior to upgrading. During our testing we are unable to install the ALM explorer for bot...
1
vote
1
answer
12
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We use ALM Explorer, and every time we open it, we get this annoying Web Server Authentication window. How can prevent this from opening every time? ![alt text][1] [1]: /storage/temp/902-alm-explorer-...
0
votes
1
answer
31
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We just upgraded to ALM 12.55 patch 2 over the weekend. Users are trying to install the ALM explorer on their Windows 7 PC's (yes, we still use Windows 7). We are using ALM Explorer since we have very...
0
votes
1
answer
5
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
When I open the ALM explorer on a workstation with a dual monitor setup it opens half on one screen and half on another. Is there anyway to fix this?
0
votes
1
answer
5
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
I have installed ALM Explorer on windows 10. It installed fine, but when I open it, I get an icon in my tray but when I click on that icon it doesn't open a window. Any clue what's going on? Thanks!
1
vote
1
answer
18
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello I am having an issue in my system only where the ALM Explorer is returning an error condition that it is unable to find the error. Verify that the address information typed into the URL location...
3
votes
1
answer
3
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello, Our user is unable to get the ALM client working on a Windows 2008 Server instance. We are using IE 11 as the browser. I checked the supported environments and found both of these to be support...
2
votes
1
answer
4
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Using ALM Explorer, when trying to connect to ALM server in a citrix environment, we get message "server not found". ALM works fine in IE but ALM Explorer gets this issue. Tried MSI shared dep...