Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
33
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We are using ALM-PC 12.01 with Windows 2012 Server R2. We are trying to add a new LDAP user and the new user is not getting authenticated. When adding the new LDAP user we are receiving an authorization error. Any thoughts on how to resolve this issue?  
0
votes
1
answer
32
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We are currently using ALM-PC 12.01 using SQL and Windows 2012 Server R2. ALM is not starting. After checking with our DBA, there seems to be no issues with the Database. Any thoughts on how to resolve this issue.
2
votes
1
answer
30
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We are currently using Performance Center 12.01 with Windows 2012 Server R2. We're running on huge data size and all our DB calls are taking more time. Is there any recommended / proposed cleanup process for Performance Center 12.01? Any thoughts would be great.
3
votes
1
answer
469
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We are currently using Performance Center 12.01 using Oracle. Our OS is Windows 2012 Server R2. We have an LG in Lab Management that shows the host state as Initializing when they are not being used. I have tried rebooting them and they still show this way. Any thoughts or recommendations on how to ...
3
votes
1
answer
152
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We are currently using Performance Center 12.01 with Windows 2008. Our test always fails at collating results stage. Our controller is on windows 2008 with 4 GB memory, 2 vCPU and 40 GB totally space. We verified that our controller machine had 3 GB free space. Collating test results sometime takes ...
0
votes
1
answer
17
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We are currently using ALM-PC 12.01. Has anyone tried importing LDAP users by using the keyword functionality with success? We are in the process of plannying t to import LDAP users into our ALM-PC projects. Any input would be great.
0
votes
1
answer
44
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We are currently using ALM-PC 12.01. I am having an issue with a script using the RTE protocol ending. We usually see MDRV errors with "Abnormal termination, caused by mdrv process termination." I've run the script as standalone using a single LG, several times. In the first it ran for about...
0
votes
1
answer
40
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We are currently using ALM-PC 12.01.Our office switched to a new LDAP server, and now LDAP login is not recognized in ALM/PC Site Admin. I have tried logging in as the Site Administrator User using the user "administrator's credentials, but I still get a popup saying that there is an LDAP error....
EyeOnTesting

Welcome back to "EyeOnTesting" brought to you by Orasi Software, Inc.

X
Scroll to Top