Questions for tag "chrome" (63)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
7
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Hello,   We have a quick question… the current version of ALM we have is 12.60 and this version is only IE 10 and 11 compatible I believe. What information do you have regarding which version(s) of AL...
2
votes
1
answer
3
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our Windows 7 machines running Google Chrome have been fine, but we are sun-setting all for Windows 10. Now, we can't seem to record any actions in UFT in Windows 10 using Chrome. Is there something d...
2
votes
1
answer
1
view
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our web application has some drag and drop features that I'm trying to test against, but none of the methods I'm using are working. These drag and drop methods seem to work just fine with Internet Exp...
0
votes
1
answer
326
views
asked 5 months ago by
updated 5 months ago by
Category: Test Automation
We have UFT (14.53) script that works perfectly on IE (V 11.2166.16299.0) browser. But now we have to test on chrome also in Edge browser too we installed Micro Focus UFT Agent (Version: 15.0.2.3033) ...
4
votes
1
answer
15
views
asked 8 months ago by
updated 8 months ago by
Internet Explorer is going away soon can ALM be used with Chrome?
2
votes
1
answer
19
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Category: Test Automation
Our .Net Web Forms application is not being recognized by UFT when we run it on the Chrome browser. Is there some setting we need to change to get this to work?
0
votes
1
answer
23
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Category: Test Automation
UFT version: 14 build 1775Up till now, our enterprise applications ( Oracle Financial) is using IE11, but we planning to move to Chrome and Edge.I would like to know is both browsers are supported by ...
2
votes
1
answer
86
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Category: Test Automation
I have Chrome set to restore specific tabs so on startup it loads the previous URLs that were open in the browser. I use SystemUtil.Run to launch Chrome, and when I do, I now have duplicate tabs on th...
2
votes
1
answer
22
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
So we are using the Chrome browser for our tests. When we try to spy on any of the objects in our web application, UFT is only seeing a single object, the Chrome window. How can we get UFT to find the...
1
vote
1
answer
1147
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi,    I am the Admininstrator for our ALM product. Currently the application supports only IE that I am aware of . Please let us know the version that supports the Chrome and Edge browsers. When tryi...
1
vote
1
answer
207
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
I'm using LeanFT (UFT Developer) and doing tests using Chrome. One of my test cases requires Chrome to be in Incognito mode. I can't seem to figure out how to launch Chrome Incognito from LeanFT.
4
votes
1
answer
16
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We are currently using Performance Center 12.63 with Windows 2012 Server R2. Also, we use IE 11. I have upgraded our ALM-PC 12.60 environment to ALM-PC 12.63. The patches on the ALM, PC Server, and PC...
0
votes
1
answer
65
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
UFT 12.54 was creating and running test with Google Chrome everytime, but suddenly : a) stopped recognizing the chrome objects. b) The Object Spy will only recognize the Window: Google Chrome and WinO...
0
votes
1
answer
15
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Chrome updated to version 72 and now UFT is not working. I had a problem with Chrome 70 and UFT and then Google fixed it, but now it's not working again.
2
votes
1
answer
13
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We just upgraded our Chrome to version 70 and now none of our tests will run in UFT 12.02. Is there some patch or setting change needed?
1 2 3 5