Questions for tag "connect" (13)

Votes
Answers
Views
Question
2
votes
1
answer
19
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Using MF Connect version 4.3.1, it seems to be consuming alot of memory and connections with ALM octane.
3
votes
1
answer
21
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
We are using MF Connect 4.3.1 and we are synchronizing comments back and forth between AZDO and Octane. We have run into a weird issue where when we create a new comment in an azure ticket it is creat...
2
votes
1
answer
17
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
MicroFocus Connect dropping connections and getting 401 errors
2
votes
1
answer
110
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: DevOps
In MicroFocus Connect I am trying to create a "DataSource" for Jira but in the selection I do not see that I can select Jira as a possible datasource. Am I missing something.
2
votes
1
answer
108
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: DevOps
So I am currently on ALM synchronizer and I want to migrate over to MF Connect soon. My concern is that we have alot of entities that are already mapped between the 2 tools and if we were to move to M...
2
votes
1
answer
22
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: DevOps
I recently started using MicroFocus connect, in ALM synchronizer we used to be able to run a "Full Sync" does MicroFocus connect have an equivilent for that?
2
votes
1
answer
20
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: DevOps
I am currently using ALM synchronizer, does MicroFocus plan on continuing support for ALM synchronizer in the future. It seems like they are fixing less defects and enhancements?
0
votes
1
answer
47
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
I just upgraded to UFT 14.03 and the Autopass license server as well, which I believe is now version 10.3.0. Now, when I try to connect UFT to the Autopass license server, I am getting the error "...
0
votes
1
answer
132
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi, We have been experiencing issues connecting iOS device with Mobile Center. Tried first level troubleshooting and tried pulling up the device log using steps below: * Open command prompt and...
2
votes
1
answer
31
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
After installing Sprinter and going about trying to connect and we get a pop up Configuration parser error. Full details: *Error parsing C:\\Windows\\Microsoft.NET\\Framework\\v4.030319\\config\\machi...
2
votes
1
answer
21
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We are trying to use QC/ALM synchronizer to connect to a QC in Germany. It's a slow connection and the synchronizer is timing out before it can fully connect. Steps taken: --create new link --enter QC...
1
vote
1
answer
22
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We have been making some simple changes to our links (tweaking mappings) and also have been cycling the QC-Sync services a bunch of times today. We did not do any patching or other QC changes lately. ...
9
votes
1
answer
47
views
asked 10 years ago by
updated 10 years ago by
We have setup a training server running on a robust laptop for portability. Cannot connect to training machine using RDP using wireless network. Issue is that when connecting to the server PC with Rem...
EyeOnTesting