Questions for tag "connection" (16)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
2
answers
722
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hello,   User is getting a warning message of “Make sure the server URL is correct and server is running: Status code 306:even when using correct URL and the ALM application server is up and running. e have verified the URL is correct and can log into the...
0
votes
1
answer
22
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
We are currently pushing UFT to users within our organization centrally. When this is being done, we are unable to have them connect to ALM without admin access. We need to understand if there is any other solution that we can deploy along with the instal...
3
votes
2
answers
80
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: DevOps
♥ 1
Hello. I have configured an application link in MF Connect, to synchronize defects between ALM and Jira, and when I try to start the connection, I receive the message displayed below. There are no enabled projects for this connection.
2
votes
1
answer
98
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
We've been trying to get UFT to connect to our Oracle DB for running queries during our tests. Everything we try, we get some sort of error. We have both the 32 and 64 bit drivers installed, but still not able to connect. Any ideas?
0
votes
1
answer
358
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We are trying to connect UFT to ALM, and I'm getting error "Failure in Spider module process Error: Initialization has failed. Contact system administrator"
2
votes
1
answer
139
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
In our API test, we're seeing the following error, "The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send." So far my troubleshooting has been fruitless. Does anyone know what is causing this and how to fix? ![alt text][1] [...
0
votes
1
answer
25
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We would like to get a ticket started with Orasi to go to Mobile Labs. We are seeing an issue where our devices become unavailable and we need to reboot the cart. Looking for help identifying the issue.
3
votes
1
answer
101
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hi, We have recently upgraded to ALM 12.53 from ALM 11.52. We are using Oracle as a DB and the Application server is on Windows 2012 server. We installed a new version and didn't upgrade the qcsiteadmin schema and have restored several projects without is...
2
votes
1
answer
185
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We would like to setup a connection between our Mobile Center and UFT. Can you provide us with the steps to do this? Thanks in advance.
EyeOnTesting