Questions for tag "defect" (64)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
4
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Hello,   The above index was outside of the bounds of the array error keeps popping up when i try to update specific defects 1 and 17 in our ALM instance for one of our projects,  the issue is causing...
1
vote
1
answer
10
views
asked 4 months ago by
updated 4 months ago by
Hello All,   We have just upgraded from ALM versions recently. Now, while we are able to create defects, all users have noticed that the application is running slower than expected and the mouse point...
2
votes
1
answer
23
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
♥ 1
Hello. We are wanting to adjust the size of the text that is displayed in the ‘Description’ field in the auto-generated emails sent from within the Defects module. Is it possible to increase the font ...
1
vote
1
answer
100
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hello,   We are currently utilizing customized workflow to populate fields we have determined as required (not necessarily marked as required in the system, but the workflow determines that upon defec...
0
votes
1
answer
19
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. We are wanting to archive all our Defects and their attachments. Do you have a method for exporting the defects attachments?
0
votes
1
answer
25
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
History info shows on all the automail emails but if we manually send an email for a defect, we can click off the history button and the history hides. I've tried in the customization to remove histor...
0
votes
1
answer
27
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
I am trying to setup a poll query in connect all for ALM and I am a little confused, I am using the name of the field like this: BG_USER_01["READY FOR TEST" OR "NOT READY"] but when I ...
0
votes
1
answer
27
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. We're having some confusion on the automail feature in ALM. It's sending out automails from all projects with my name. I know why, but I don't know how to make it so that the system will send t...
0
votes
1
answer
22
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
When our testers run a test and create a defect during that run it does not show in the linkages when we look at the test instance in the test set, how can we make this work?
0
votes
1
answer
24
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
How can you change the automail subject line in defect emails?
0
votes
1
answer
63
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We are using HP ALM for a highly secure project, which is also being used by our vendors. We would like to restrict the information that is shared in the defect emails that are sent out. We would like...
0
votes
1
answer
21
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. We would like to have our defect comments displayed in reverse order so that the most recent comment will be displayed at the top. Can you help me with this? Thanks!
1
vote
1
answer
9
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello, We have discovered that when we are trying to create a new defect from any module the "Bug_New" action is triggered several times. We are on ALM 12.55 and have never had this issue befo...
0
votes
1
answer
9
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
When I create a defect there is an attachment for system info that attaches to the ticket is there any way to view this file outside of ALM?
0
votes
1
answer
20
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello. When we rerun a failed script that has defect linked to it, the automail that is received is not in the correct format. Instead of the text that should be displayed in the body of the email, it...
1 2 3 5