Questions for tag "error" (227)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
7
views
asked 2 weeks ago by
updated 2 weeks ago by
Hello, I am experiencing the following error \"Unable to cast COM object of type \'System_ComObject\' to interface type \'Microsoft OfficeUcUCOfficeintegration. This operation failed because the Query...
2
votes
1
answer
4
views
asked 2 weeks ago by
updated 2 weeks ago by
Category: Test Automation
I've upgraded to UFT 15.0 and now Firefox is not recognized/working with UFT. Help!
0
votes
1
answer
0
views
asked 6 months ago by
updated 6 months ago by
Hi , Received error message after clicking on create new test script button in test plan. This issue started only after ALM 12.21 Patch 6 upgrade to Patch 7. In the common script module, below is the ...
0
votes
1
answer
0
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
We have used VB scripts to automate UFT runs and stored results in an xml file. However when I tried to use Run Results Viewer to open and view the xml file there was an error in opening it.
0
votes
1
answer
0
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
A user is executing a manual test script and received an error message (screenshot will be attached) in their system. The user has UFT open in the background but they are not executing the script usin...
0
votes
1
answer
1
view
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
A replay warning is now displayed as a Failure in ALM. Before it would just be a warning but now it is as failed
0
votes
1
answer
0
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
We are using Connect All 2.8.3 and we are recently running into an issue where our connect all will not connect to our Jira cloud instance, we are getting this error: javax.net.ssl.SSLHandshakeExcepti...
2
votes
1
answer
0
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
We're using UFT UFT 12.50 and ALM 12.21.76 (Patch 3). While opening Test script in UFT getting error "One or more test in the solution were not loaded correctly".
1
vote
1
answer
0
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
HI, We are having an issue after our upgrade where we are seeing connectivity errors and getting responses from the system such as "User is not associated with any projects, Please associate the u...
0
votes
1
answer
4
views
asked 10 months ago by
updated 10 months ago by
Hello. We are receiving an error message in our Automatic Runner in ALM when we use a batch file and run test scheduler to kick off our UFT tests. The error that displays is - "Host is locked by a...
1
vote
1
answer
3
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Hi, We are having an issue in ALM 12.55 where some users have put an apostrophe in the name within a field and although allowed, when attempting to filter on that field and error is generated, The err...
1
vote
1
answer
4
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Hi, We are currently running ALM 12.55 in our production environment and test ALM 12.60 in our test environment prior to upgrading. During our testing we are unable to install the ALM explorer for bot...
1
vote
1
answer
4
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Hello, The above issue is occurring for us. The file has no digital signature or the publisher is untrusted" with ALM 12.60 issue occurs on our Windows 10 PCs when attempting installation of the c...
1
vote
1
answer
1
view
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Hello, We have discovered that when we are trying to create a new defect from any module the "Bug_New" action is triggered several times. We are on ALM 12.55 and have never had this issue befo...
1
vote
1
answer
0
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Hello, We have numerous users reporting problems launching the ALM client when Office 365 is installed. They are not able to open due to this error: "Unable to cast COM object of type 'System_ComO...
1 2 3 16