Questions for tag "https" (13)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
6
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
We recently changed our ALM to use HTTPS. Now, when we try to set the ALM connection from UFT, we get this error: Failed to update components from serverFailure in Spider Module Process.  Error: Initi...
0
votes
1
answer
18
views
asked 6 months ago by
updated 6 months ago by
Our ALM url is https://big-company.com/qcbin/start_a.jsp. When clicking "forgot password" link, email comes with td link which resolves to: http://big-company.com:443/qcbin/start_a.jsp, and this link ...
1
vote
1
answer
13
views
asked 9 months ago by
updated 9 months ago by
Hello,   I have gone through the steps to forward the http URL to the https ports and secure side when the http URL is used but it is not working as I expected. Will redirecting http to the https URL ...
3
votes
1
answer
50
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: DevOps
We are using Jenkins and the Micro Focus Application Automation Tools Plugin for Jenkins. We are able to connect Jenkins to our ALM server using HTTP, but when we use HTTPs it is unable to get a conne...
2
votes
1
answer
64
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
I was informed that the TLS Bridge for our DEV ALM application server will be targeted (via deployment) tonight to disable TLS 1.0 & 1.1 and enable TLS 1.2 followed by a reboot. Are there any know...
0
votes
1
answer
30
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello, We are using ConnectAll and were wondering if it can be configured to work with HTTPS (The ConnectALL URL). We know it uses Tomcat underneath, and would like to change from the default "HTT...
0
votes
3
answers
208
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Good afternoon, I have a Java Application which is launch via WebStart and application.jnlp. The web page opens and the Java Application opens in a separate window as expected. We enter our login info...
0
votes
1
answer
21
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
When you click the defect ID # in the ALM email, it is taking you to the unsecured URL (missing the 's'): http://myservert/qcbin/start_a.jsp This is causing the user to go to a page that says:...
0
votes
1
answer
14
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We just changed our ALM URL to Https and currently when i ran the Synchroniser Client with option "https" checked, it throws "Unable to connect to the remote server Check your server's ava...
2
votes
1
answer
22
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We were able to finally get HTTPS/SSL working for our load of ALM12.53 (uses Jetty). I guess we did it correctly (mostly) because BOTH HTTPS (secure) and HTTP (non-secure) are working. We want to only...
0
votes
2
answers
11
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
The other day, our Systems team upgraded our QC 11 server to 11.52 and at the same time enabled SSL/HTTPS for QC. Now, our links all fail on the QC (Endpoint1 side) in QC-Synchronizer saying the "...
9
votes
2
answers
47
views
asked 12 years ago by
updated 12 years ago by
How to configure Quality Center to use https?
4
votes
2
answers
35
views
asked 12 years ago by
updated 10 years ago by
How do I configure Quality Center to use a secure port using SSL (secure socket layer) or HTTPS request?