Questions for tag "identification" (8)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
4
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
We are trying to automate OTMS for some repetitive task to execute through UFT. But we are unable to identify the ALM Objects. We are using UFT version 12.02 and ALM Version 12.21. Could you please he...
3
votes
1
answer
6
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Chrome was working with UFT and then yesterday, all of a sudden it stopped working with UFT. I can no longer identify any objects. The agent is still enabled. What should I do?
0
votes
1
answer
11
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
I have write script in Visual C# using LeanFT 14.03 on N Unit 3 Project in Visual Studio 2017 I'm executing the scripts from the Test Explorer in VS against IE11. I've tried with the locator ID and a ...
1
vote
2
answers
18
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
I've enabled the browser agent as instructed for LeanFT, but I am still not seeing any web objects. The Object Identification center is only showing StdWin objects, etc. I checked my browser version, ...
1
vote
1
answer
25
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Can I use the visual relationship identifier with LeanFT like I could with UFT? Since it doesn't have the object repository, I didn't know if this was possible or not.
3
votes
1
answer
7
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I am trying to add a few custom properties to QTP 11 for a web object (WebEdit). I've added them and I can see them in the object spy, but after adding them, the properties aren't learned when recordi...
4
votes
2
answers
14
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I am having trouble in my application with the objects QTP is trying to work with. The application GUI changes with new builds, and the properties of the objects do not match from recording on one bui...
9
votes
3
answers
19
views
asked 11 years ago by
updated 11 years ago by
I'm having problems clicking a dynmaic link in QTP 10. The location of the link I'm clicking on changes every time the script is run. Also, there are many links on the page with the same name. Any sug...