Questions for tag "installation" (72)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
99
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hello All,   We are getting the following error during our install of ALM 15.5.1 patch 1: “failed to set java path”. We have tried numerous things and nothing seems to resolve the issue. We are using Windows AD authentication throughout the system and hav...
1
vote
1
answer
41
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hello Everyone,   We are setting up a domain service account as requested for our ALM server installation. We are wondering if there are password and username limitations on the characters to be used within them? Thanks in advance, HomerJ
4
votes
1
answer
30
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We are getting this error when installing ALM octane, what could be the cause? Failed to execute string query: SELECT USERNAME FROM DBA_USERS WHERE USERNAME='TEMP'2021/01/26 05:29:36 | java.sql.SQLSyntaxErrorException: ORA-00942: table or view does not ex...
3
votes
1
answer
2102
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello,   We are trying to install ALM 15.5 on Windows Server 2019 and we are getting the error:  "Flexeraax2$aaa: Windows DLL failed to load" during the launching of the installer.  We have verified the Environment and the JAVA are all supported versions ...
0
votes
1
answer
43
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
An error occurred with the AI feature's installation
1
vote
1
answer
29
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello,   We have an active support contract for UFT and have upgraded to the latest version.  We would now like to upgrade our ALM to the latest version but we are unable to find a place to download it.  We have tried our support partners downloads sectio...
1
vote
1
answer
50
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello, Can you please let us know if ALM and ALM octane can be installed on RedHat Enterprise Linux Servers?   HomerJ
4
votes
1
answer
71
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
♥ 1
Hello, I am trying the install the LRP 2020 sp1 over top of my LRP 2020, which I installed to the c:\LRP\folder. Not the C:\Program Files (x86)\Micro Focus\LoadRunner default folder     Please advise how to fix this issue    
0
votes
1
answer
20
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello. I just wanted to verify something regarding the ALM installation instructions. We plan to install ALM 12.21 on a Windows 2012 R2 server, and I wanted to find out the following. I had intended to install it with my own user id, but then read in the ...
1 2 3 8
EyeOnTesting