Votes
Answers
Views
Question
2
votes
1
answer
321
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Category: Test Automation
We are using AutoPass License Server 9.x and are receiving a 500 Internal Server Error when trying to navigate to the License Usage page. How can we fix this?
2
votes
1
answer
169
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Category: Test Automation
I'm seeing some conflicting reports. Does AutoPass support Windows Server 2016?
2
votes
1
answer
70
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Category: Test Automation
It looks like when products send usage data to APLS via APIs consume, release, or cumulative consumption, the oldest data that can be reported to APLS is 72 hours. Can we change this?
2
votes
1
answer
109
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Category: Test Automation
We're looking into upgrading our AutoPass 8.3 to 10.9.0. Are there any special steps we need to take since our version is so old?
2
votes
1
answer
59
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Category: Test Automation
We are unable to uninstall the AutoPass License Server software from Windows Server 2016. When trying to uninstall from either Control Panel or running C:\\Program Files\\autopass\\apls\\Change AutoPass License Server 10.7.0.exe from a command line, we receive the following errors: ![alt text][1] ![...
1
vote
1
answer
2
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hi, How do I find out the current license level I have installed in ALM. I have been reading about the differences in functionality granted by the difference license levels, but having recently taken over the administrative duties I have been trying to assess what we have and if something more of le...
2
votes
1
answer
480
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
When trying to access AutoPass, after I've entered my credentials, I keep receiving an Internal Server 500 Error. I've tried restarting the Windows service, but that didn't help. Help!
0
votes
1
answer
355
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
How to perform a clean uninstall of Autopass License Server
2
votes
1
answer
70
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I cannot resolve my AutoPass URL from the license server machine itself. It says page not found. However, I can resolve and log into the AutoPass URL just fine from a browser on a client machine from the same subnet. Could you help me out here?
1 2 3 5
EyeOnTesting

Welcome back to "EyeOnTesting" brought to you by Orasi Software, Inc.

X
Scroll to Top