Questions for tag "linux" (34)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
4
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Hello, Can you please let us know if ALM and ALM octane can be installed on RedHat Enterprise Linux Servers?   HomerJ
1
vote
1
answer
7
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
I have 10 Linux and 10 Windows LGs the Windows LGs work as excepted
0
votes
1
answer
5
views
asked 2 years ago by
updated 1 year ago by
Hi Folks, I have three versions of ALM, i.e. ALM 11, ALM12.55 and ALM12.60. There is no issue while creating project in ALM11. ALM11 is using Oracle11.2. Where as when I proceed to create project in A...
0
votes
1
answer
24
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hi, I installed ALM12.55 in Linux box. The installation folder is /var/opt/HP and Deployment folder is /ar/opt/ALM_deploy. The installation went successfuly. Later, I tried to install patch 2. While r...
0
votes
1
answer
25
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hi, My ALM Octane 12.55 was running perfectly fine till today before I stop and start Octane (HPALM) service. But, once I stop and started the service, its not launching in GUI but the status on serve...
0
votes
1
answer
10
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
APLS 10.5.1 has an issue if we are installing APLS 10.5.1 in RHEL server, per the specialist from Micro Focus. So, now I need to uninstall APLS 10.5.1 from RHEL. I do not find a good documentation abo...
3
votes
3
answers
156
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hi, I installed Autopass license server 10.5.1 in REHEL v6. Im in a process to install its License bought from Micro Focus. So, I launch the Autopass license server URL, https://:5814/autopass. RL lau...
1
vote
1
answer
20
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
I am wondering to find a way to stop or restart Autopass in Linux machine. I did find a way to start/stop or restart in Windows machine but not in Linux. Any suggestion would be greatly appreciated.
0
votes
1
answer
8
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hi, I started Initializing ALM octane in Linux server. setup.xml file has been populated correctly. But when I run the Initialize script, I am getting "[ERROR] action CREATE_NEW failed: [ERROR] Fa...
0
votes
1
answer
9
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I'm using Linux as my Load Generator. My issue is that from the Controller, I can't get the Load Generator to connect to the Linux box. I can ping it from the controller without issue.
0
votes
1
answer
5
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I'm trying to use ubuntu Linux for one of Load Generators. I copied the installation files to my home directory; however, ubuntu won't let me execute the installation.
2
votes
1
answer
5
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
What versions of Linux are recommended for Load Runner Load Generator version 12.55. I need a free version if one exists.
2
votes
1
answer
7
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
From the LoadRunner Controller, I'm trying to monitor my Linux server. When I try to connect, I get an error that mentions the rstatd. What does his mean and how to I work around this issue.
2
votes
1
answer
7
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I'm using SiteScope to monitor by ubuntu Linux server. I see that SiteScope uses Telnet to make the connection. How to I get Telnet active on my Linux server?