Questions for tag "missing" (17)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
24
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello. Within the last week or so, we have lost the history data for defects in ALM. When I view the history tab for defects logged prior to a certain date, I am not seeing any of that data. Defects l...
0
votes
1
answer
17
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
On the PC controller , I found the results.html file and was going to parse it. However , I don't see it for some of the test runs. The whole folder is missing in the orchitmp folder on the controller...
0
votes
1
answer
41
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
I recently upgraded from ALM 12.53 No Patch to ALM 12.55 Patch 2, and the tray icon is no longer displayed. Can you help me with this? Thanks!
1
vote
1
answer
295
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
I am receiving an "Action Not Found" error message when running a script that calls a reusable action that contains nested reusable action. The calling script does not show the nested reusable...
2
votes
1
answer
40
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We installed UFT 14 in Windows 10 and we can't find the Tools menu that we have in Windows 7. I need to get to the Password Encoder again! Please help!
2
votes
1
answer
19
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
I running ALM 12.20 (with no patch) I am trying to configure and run a LeanFT test in Alm. I have uft tests working and executing on remote UFT instances, and I want to do same for LeanFT tests. When ...
0
votes
1
answer
37
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I am doing a cross project report in ALM. I am developing the excel report file. Under the HP ALM tab in excel I added Defects with BMCHP Custom Fields. However, in the worksheet configuration, I don'...
0
votes
1
answer
17
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
Unable to install HPQC, getting errors saying "cannot download. check this file is present on server" for many items, followed by "close all connections to the server and try again".
0
votes
2
answers
24
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I upgrade from 12.52 to 12.53 and it seems some of the menu buttons in TruClient are missing. For instance there is no longer the Start/End Transaction buttons. I still have transaction editor button ...
1
vote
1
answer
13
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I'm trying to get LeanFT to work with Eclipse (Mars) and I'm not seeing the LeanFT menu or the project template. I pointed my installer to the eclipse directory that I have on our shared network which...
0
votes
1
answer
12
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
A contractor imported a bunch of tests into our TEST PLAN and now we have blank/missing rows in our test plan. It is strange, the "tree" of tests has rows that are blank - no text for the name...
1
vote
1
answer
14
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I'm upgrading to UFT 12.01. Is there a list anywhere of stuff that they've done away with or is changed?
3
votes
1
answer
79
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I just upgraded and all of my reusable actions are not in the test after upgrade from QTP to UFT
9
votes
1
answer
18
views
asked 9 years ago by
updated 9 years ago by
After upgrading from QCv10 to ALMv11.52 the favorites are no longer available in the Test Lab. Any ideas?
1
vote
2
answers
22
views
asked 10 years ago by
updated 10 years ago by
We have a strange thing happening -- a few of our users are reporting their tests "disappearing" from the view when working in the Tsst Plan. sometimes, they add a test, then watch it appear t...
EyeOnTesting