Questions for tag "parameters" (41)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
38
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
Objective: be able to run uft script command line and pass arguments to the test via batch/command lineuftBatchRunnerCMD -source "c:\UFT\Scripts\GUITest2a" -parameter "Parameter1=Hello;Parameter2=Bye"...
2
votes
1
answer
15
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
We have found a bug when using UFT 15.0.1 with ALM 15.0, with BPT tests you cannot map the columns from a data table to the parameters in a BPT test in either ALM or UFT. This issue is not seen when r...
1
vote
1
answer
48
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hi, Does the WAIT_BEfORE_DISCONNECT parameter apply to all connections to ALM. We are discovering that it seems to be applicable to the Site Admin connections as well as the Client user connections. W...
2
votes
1
answer
50
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
Is there a way to add and remove test parameters from our tests using UFT's AOM?
0
votes
1
answer
7
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. One of my users has a template test case with parameters, and when they try to create another test case that calls that template test case to setup the parameter values in that other test case,...
0
votes
0
answers
7
views
Be first to answer!
asked 2 years ago by
Hi, We are on ALM 12.21 Patch 6. In the Test Plan module, after inserting parameters in the design steps, some parameters are not displayed as "used" in the Parameters Tab. Green correct tick ...
0
votes
1
answer
7
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hi All, I am facing strange issue with respect to the Test Script parameters that were imported using Import Excel Addin in both ALM 12.21 Patch 6 & ALM 12.55 applications. Imported test script parame...
2
votes
1
answer
12
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We are seeing an issue with UFT removing links from child nodes to the Start node in API tests. Our steps to reproduce (we have seen this done with other WSDLs too, for example the Flight API sample f...
0
votes
1
answer
50
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
So unless I'm not understanding the "LOCK_TIMEOUT" feature, this is not working. I know the default is 10 hours, but I moved from 10 to 2 hours month ago. We are hitting our full license limit...
2
votes
1
answer
14
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We're using the XmlToString activity. We have an output parameter in the Start node. We have the output parameter linked to the XmlToString Result Parameter. After running the test, the report results...
2
votes
1
answer
10
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Some emails are not sending from ALM and I am seeing the following in the SA logs... java.lang.NumberFormatException Messages: For input string: "10,000"; Stack Trace: java.lang.NumberFormatEx...
2
votes
1
answer
14
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
When using Sprinter 14.01 with a UFT license and a .spt file Sprinter is not passing parameter values when the run is started. For example if there is a parameter called "URL" in the "Para...
1
vote
1
answer
26
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
what settings should I use, if i want the each Vuser to use different data set when running the scenario in Controller for Load test. I am using LoadRunner 12.5 .
2
votes
1
answer
14
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Using ALM 11.52, we use component testing with parameters. For one of our apps, there are 2 versions. So there are 2 components with parameters. The values are different based on the version of the ap...
0
votes
1
answer
22
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Can you change the "Wait_before_disconnect" parameter in ALM on a per project basis?