Questions for tag "patch" (49)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
3
views
asked 1 day ago by
updated 1 day ago by
If one were to install ALM 12.55 on a new server, is the ALM 12.55 patch 5 install a full installation and not just a patch? I apologize for asking the question here but the release notes are not list...
1
vote
1
answer
3
views
asked 1 day ago by
updated 1 day ago by
hello. we have 12.60.380 (patch 1) and my dba is upgrading in the future to Oracle rac 19c. Can you direct me to what patch to install to provide support for oracle 19c? thanks.
0
votes
1
answer
24
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi , Received error message after clicking on create new test script button in test plan. This issue started only after ALM 12.21 Patch 6 upgrade to Patch 7. In the common script module, below is the ...
0
votes
1
answer
10
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi, While creating new test script receiving error message mentioned in subject. Currently I did patch 7 upgrade in Dev and Val. Prod is still not patched and it is on old patch6. On the same client m...
1
vote
1
answer
70
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi , After installation of ALM 12.21 Patch 7 on top of Patch 6. could not login into site administration. Receiving the error message "Failed to login. Please contact system administrator for help...
0
votes
0
answers
7
views
Be first to answer!
asked 1 year ago by
Hi Peers, For resolving a specific ALM Defect (QCCR1J98528/ KM03168263), We are planning to implement ALM 12.21 Patch 7 ( P7 patch code is: TD4QC_00652) on top of existing ALM 12.21 Patch 6. Post inst...
0
votes
1
answer
11
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi. I saw that the Chrome issue was patched silently by Google and that we should undo the changes made to get it to work in Chrome. What were the changes?
0
votes
1
answer
6
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
After installing patch1 in QC dev environment, we are unable to open few projects. Other ones open just fine.
0
votes
1
answer
22
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We recently patched our ALM server to version 12.55, now when we open UFT and try to connect it to ALM we are getting the following error: Failed to update components from server Failure in Spider Mod...
1
vote
1
answer
4
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello, I have a user that is being set up on a new machine, needs 11.52 Patch 9 64 bit installed for compatibility. Can I install the 11.52 Patch 9 installer on the machine or do I need to install a f...
1
vote
1
answer
5
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I have several machines that I need to install patches is there way to automate it and make it silently?
1
vote
2
answers
9
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
My test was working fine couple days ago but now I have notices that the End Node is missing in my UFT API test results.
3
votes
1
answer
7
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello, During our patching process we are receiving an error about a PID process active and that is blocking the patch from continuing to install. Is this normal and expected behavior? Thanks for assi...
1
vote
1
answer
3
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi, I was wondering if the patch installation procedure is the same for the newer versions of ALM as it was in the past for Quality Center and early ALM versions where I install the initial version fi...
1
vote
1
answer
4
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi, I have been trying to install ALM 12.53 patch 1 and am finding that the patch seems to run as it should but once it completes, I am not able to log in from other clients. It says it installed corr...