Questions for tag "path" (13)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
14
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We used to generate Summary Graph reports from Test Lab Analysis which gives tabular report with full path. But we are using 12.01, we are unable to see the full path of the Folder. What do we need to do?
0
votes
1
answer
12
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
Our IT staff is trying to ensure that our users have permissions for the installation. Does anyone know what directories this installs to?
0
votes
1
answer
14
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
Our IT staff is trying to ensure that our users have permissions for the installation. Does anyone know what directories this installs to?
0
votes
2
answers
30
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
Recently, we had to stop/start (cycle) our QC12.2 Services and we now get a "Server Muted" error, but there is no detail about what is wrong. We have had server muted errors before (from QC URL in IE) but usually they have a long JAVA error messag...
0
votes
1
answer
26
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I share my machine with other users. When I create a map in the Excel Add-in, the map is stored under my user profile (C:\\users\\\\AppData\\...). Is it possible to change this location so that other users may utilize these maps as well?
0
votes
1
answer
18
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I am setting up domains in site admin as part of our upgrade process from version 11 to version 12.20. I noticed when I create a domain and then delete it, the physical directory will increment. For example, I create the domain "MY_DOMAIN" the fir...
2
votes
1
answer
82
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We have 2 tests in our test set. One installs an application, the second one verifies that the install happened properly. Test 1 updates the Windows PATH environment variable. Test 2 verifies the installation by running a verification program. This progra...
1
vote
3
answers
21
views
asked 9 years ago by
updated 7 years ago by
We just installed ALM11.52 and everything was working fine and we were able to get into site admin. THEN, we decided to change the site parameter for REPOSITORY_BASE_PATH to a location on our server's "D" drive instead of the default that was on &...
3
votes
1
answer
32
views
asked 9 years ago by
updated 9 years ago by
Hello, I am getting an error during the installation of ALM 11.52. It is a fresh installation on a newly stood up server, so no other ALM/ QC server instances have been installed on the system prior. The error states that there is an Error trying to opent...
EyeOnTesting