Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
64
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We have a request from our internal business group to move all their ALM projects under one single domain. Currently these projects are under different domains. Please provide us the steps to move projects from different domains to single domain. Thx
4
votes
1
answer
239
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
A user inadvertently deleted a folder under TestLab. What are the options for restoring the deleted folder?
1
vote
1
answer
370
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello,   I am wondering how I can find both the total repository size for all my projects and for each individual project?   Thanks, HomerJ
2
votes
1
answer
108
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
♥ 1
Hello. We have run into a problem. After cleaning up a project in ALM 15 the realign fails with this error: 2:44:42.43     - DB Tables Population thread inserted batch of 4281 records in 2 seconds. SQL time for batch (milliseconds): 63 2020-02-18 22:44:43.383  Adding unique constraint for temporary ...
2
votes
1
answer
373
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
♥ 1
Hello. We created a project copy, and now the source project won’t reactivate. The new project is working fine, but the source project is hung in a deactivated state. I have entered the messages that I found in the sa logs from around the time the issue occurred. I appreciate any information that yo...
0
votes
1
answer
234
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hello. We are having trouble trying to delete a project in Site Administration. When trying to delete the project in question, we are receiving the following error - "The project could not be deleted or removed because it is currently in use. For information about how to manually delete or remov...
0
votes
1
answer
742
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hello. I was in the middle of running tests for a project we have in ALM, when all of a sudden, I received the error message "Failed to Post Test." I waited a few minutes before trying to proceed, but the system wouldn't let me do anything. I finally had to close the test runner and log ...
0
votes
1
answer
208
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hello, we are currently using ALM v12.60 with UFT v14.03.3501 (No Patch), and we are receiving the error message "User is currently not associated with any project" when trying to connect to ALM through UFT. We have installed the TDConnectivity and registered the ALM client on the UFT machin...
1
vote
3
answers
72
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hello, We are having an issue where during project creation in ALM the siteadmin process times out and fails. This anomaly is only occurring on the siteadmin that are run remotely and when on the server the project creates normally and without issue. We think it may be a timing issue related to the ...
1 2 3 7
EyeOnTesting

Welcome back to "EyeOnTesting" brought to you by Orasi Software, Inc.

X
Scroll to Top