Questions for tag "slow" (8)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
4
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
UFT plays back scripts against our website very slowly but is fine for other applications. What can I do to speed it up?
0
votes
1
answer
4
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
The issue is not with the script itself....it is with the amount of time that it is taking to load the script in to UFT from ALM. It is taking an exorbitant amount of time (> 5 mins). I only see the s...
2
votes
1
answer
5
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
When using Edge to run the same tests I run on IE, I've noticed it is a bit slower. Does anyone know why this is? I thought Edge was supposed to be faster than IE.
1
vote
1
answer
2
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
The following error is displayed in the server logs: Failed to obtain a connection to schema "lab schema name" - timeout expired
1
vote
2
answers
17
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I'm working on a project that has around 300 function libraries. They're all located on the C drive of the automation host. Those libraries used to be associated "statically" to each test (we ...
7
votes
1
answer
15
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I have PC takes 15+ minutes for QTP to open for the first time after the PC has been restarted. After it has been started up once, if it is closed any following opening of QTP doesnt take nearly as lo...
6
votes
2
answers
2
views
asked 9 years ago by
updated 7 years ago by
Anyone else experienceing this. After we installed ALM/QC Patch 06, our response time is REALLY slow. Take al long time to drill down through the folder structure in the Test Plans module. Thanks in a...
5
votes
3
answers
15
views
asked 10 years ago by
updated 10 years ago by
I'm having an issue with QTP stalling at different locations through out my script. It will run through multiple lines of code and then stall for up to 5 minutes before moving on to another line. The ...