Questions for tag "test" (47)

Votes
Answers
Views
Question
2
votes
1
answer
10
views
asked 2 months ago by
updated 1 month ago by
♥ 1
Hello. I am trying to create a query that will provide a report containing the run times broken down into seconds, minutes, etc. So far, I have the following query, but I keep receiving an error. Can ...
3
votes
1
answer
7
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
♥ 1
Hello. We have a report that we run in ALM to display the manual test steps that have been executed, and we are receiving negative values in the report, when all the steps in the TC has been run succe...
0
votes
1
answer
0
views
asked 8 months ago by
updated 8 months ago by
We are new to using ConnectAll, does someone have any tips about how to confirm the underlying Mule and Tomcat are working correctly after installation (or any time)?
0
votes
1
answer
1
view
asked 8 months ago by
updated 8 months ago by
Hello. One of my users has a template test case with parameters, and when they try to create another test case that calls that template test case to setup the parameter values in that other test case,...
2
votes
1
answer
1
view
asked 8 months ago by
updated 8 months ago by
Category: Test Automation
We're using UFT UFT 12.50 and ALM 12.21.76 (Patch 3). While opening Test script in UFT getting error "One or more test in the solution were not loaded correctly".
0
votes
1
answer
0
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hello. We are wanting to find out if its possible to filter the run steps displayed in the 'Report' grid within the 'Test Instance Details' / 'Runs' window. We would also like to find out if i...
0
votes
1
answer
3
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
When our testers run a test and create a defect during that run it does not show in the linkages when we look at the test instance in the test set, how can we make this work?
0
votes
1
answer
3
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
When we link a defect to a test instance in the Test Set of the Test Lab Module, it links that defect to ALL of the tests in the test set. OR, if you link a defect to a test in the Test Plan Module, i...
1
vote
1
answer
3
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
We just recently got ALM and want to put our existing LeanFT tests into ALM. Is there an easy way to do this?
0
votes
1
answer
3
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
I'd like to be able to retrieve the test path of a test in ALM by using UFT script. How can I do that?
0
votes
1
answer
4
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
How can I get the test name or script name in UFT?
0
votes
1
answer
2
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We have one project where we can't save a new test. We get the error message "Failed to Post Test" after filling in all required fields and clicking OK. This happens even for me when I am logg...
0
votes
1
answer
2
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We ran into an issue when trying to run an automated test case out of HP ALM where the status in the automatic runner would display the message "Waiting", and would never start. The only messa...
0
votes
1
answer
1
view
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I am currently using ALM v12.53 - No Patch, and when a Requirement is "Converted to a Test" and that Requirement has an image in the Description field, that image is not displayed in the Descr...
0
votes
1
answer
2
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We are in need of a test status analysis report for the number of test steps in ALM with a passed or failed status. We have multiple folders levels in the Test Lab, and we need to report on a given fo...