Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
11
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
My UFT is doing weird stuff and is stealing focus in Windows.
0
votes
1
answer
8
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
My PC just updated Windows 10, and now UFT isn't working.
2
votes
1
answer
1
view
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our Windows 7 machines running Google Chrome have been fine, but we are sun-setting all for Windows 10. Now, we can't seem to record any actions in UFT in Windows 10 using Chrome. Is there something different we need to do?
2
votes
1
answer
401
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Category: Test Automation
I like to use Dark Mode in Windows 10. Is there a way to get UFT to use Window's dark mode??
0
votes
1
answer
39
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Category: Test Automation
How can I use UFT with UAC interferring with everything on Windows 10?
0
votes
1
answer
25
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Category: Test Automation
I'm running UFT on Windows 10 and it's not recognizing objects in my application's top window? Any ideas?
0
votes
1
answer
134
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Category: Test Automation
We have two machines having UFT 12.51 version installed in them. One of them is having Windows 10 OS and another one is having Windows 7. We are using the same application (Confirmit Interviewer - a desktop application) and trying to execute an existing automation script. The object highlighted belo...
1
vote
1
answer
47
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hello, We have uses that have recently gotten new computers with Windows 10 preinstalled (we are using ALM 12.55 and it is supposedly certified for Windows 10). These users log into the client for ALM and are able to be within ALM for several minutes and then they are disconnected and bumped out to ...
0
votes
1
answer
289
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hello. We have replaced some of our Windows 7 machines with Windows 10, and the Launch Report button is no longer displaying in the Test Instance Details / Runs window. We have run the ALM Client Cleanup tool, installed the ALM Connectivity tool and registered the ALM Client on the affected machines...
1 2 3 5
EyeOnTesting

Welcome back to "EyeOnTesting" brought to you by Orasi Software, Inc.

X
Scroll to Top