Questions for tag "UFT" (1149)

Votes
Answers
Views
Question
2
votes
1
answer
5
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I am experiencing a Runtime error when trying to install the .NET add-in for QTP10: "Microsoft Visual C++ Runtime Library" "RunTime Error" Program files...\\HP\\QuickTestProfessional\\...
2
votes
1
answer
10
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
The following function is written to handle popups on browser windows by clicking Yes or ok button on pop up windows: Public Function CleanBrowserPopUps(Obrowser) 'Get the Pop Up Dialog Set OPopDialog...
2
votes
1
answer
6
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
Using QTP or VB script, how can I connect to a remote Linux server and then access files on that server? I need to verify certain things on the files on Linux servers. How is it possible using QTP or ...
2
votes
1
answer
11
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I currently have these steps in my action: SwfWindow("MyObj").Activate SwfWindow("MyObj").SwfToolbar("stackStrip1").Press "Order Packages" varOrderPkgId = DataTable(...
0
votes
1
answer
4
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
How can I use the exact same data variable in multiple test scripts and only set it once? I would like to set my var to specific data and then use that data in several different test scripts. is this ...
1
vote
1
answer
4
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I need to test the scenario when I type xyz.com for the web page to load https://www.xyz.com/webportal/xzy/index.html. I use code : SystemUtil.Run "Explorer.exe","xyz.com", and get Run...
2
votes
1
answer
4
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I'm trying to remove SP3 (UFT 11.53) and can't find it in Add/Remove programs. I'm using Windows 7.
0
votes
1
answer
3
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
Tags:
Hi I am using UFT11.53.I noticed supposed I opened scripts manually and run set as option run result in ALM its not reflected in the test lab .But its reflecting when I was directly run from ALM test ...
1
vote
1
answer
14
views
asked 7 years ago by
updated 6 years ago by
I just installed the latest patch for UFT 11.5 bringing it up to 11.53. I'm seeing different behavior for a web test that iterates. Is this expected or a bug? To reproduce this, I created a test that ...
2
votes
1
answer
7
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
When we try to connect UFT 11.52 to ALM, we're getting an error stating "Unable to create the default Business Process Testing resource folders and/or files" Does anyone have advice to fix?
2
votes
1
answer
13
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I have a test called CustomerInfo that has multiple reusable actions that we use in other tests. In my reusable action GetCustomerInfo, I'm using the following code to set which row I want to work wit...
1
vote
1
answer
18
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
For some reason I cannot get breakpoints to work in my API tests. Also the test do not look like they run correctly.
0
votes
1
answer
6
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
When starting UFT up normally I have not problems. But if I right click on the UFT icon and select run as admin I get error that states I do not have valid license. I have concurrent license and the L...
2
votes
1
answer
42
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
We have a need to ensure that the page is fully loaded before interacting with it. .Sync worked fine in QTP, but it's no longer working in UFT!!!
1
vote
1
answer
8
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I know there's an API for automating UFT GUI-Tests (aka QTP), but I've not been able to locate documentation on automating UFT API-Tests. Does such an API exist for API-Tests? Thanks!