Service tests not loading in 12.02

Question ID: 107292
1
0

I have issue loading the API tests in the UFT 12.02 . Attached are the error messages. I have uninstalled and re-installed the application. Cleared the registry and tried still the API tests are not loading.

Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: uft.exe
Problem Signature 02: 12.0.2181.0
Problem Signature 03: 546a0254
Problem Signature 04: HP.ST.Shared.XmlGridUI
Problem Signature 05: 12.0.1995.0
Problem Signature 06: 545f5aa2
Problem Signature 07: 54e
Problem Signature 08: 16
Problem Signature 09: System.NullReferenceException
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\\Windows\\system32\\en-US\\erofflps.txt

Marked as spam
Posted by (Questions: 63, Answers: 1)
Asked on December 5, 2016 1:40 pm
5 views
Answers (1)
0
Private answer

I have had a issue like this before and it was an issue with the Operating system Fonts. I recommend following the procedure out lined on the following site.

[http://blogs.msdn.com/b/brandonturner/archive/2009/03/31/courier-new-hates-me-font-courier-new-does-not-support-style-regular.aspx](http://blogs.msdn.com/b/brandonturner/archive/2009/03/31/courier-new-hates-me-font-courier-new-does-not-support-style-regular.aspx)

Please let me know the results of the above procedure.

Marked as spam
Posted by (Questions: 2, Answers: 98)
Answered on December 5, 2016 1:40 pm