Questions for tag "script" (29)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
6
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Category: Test Automation
I heard there is an issue with UFT tests if they are renamed in ALM. Is this true?
0
votes
1
answer
6
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Category: Test Automation
Can I user some of my old QTP 9.5 tests/scripts with UFT or do I have to scrap them?
0
votes
1
answer
13
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
I'm just hoping you guys might be able to point me in the right direction here. We're looking at starting a nightly build which E-mails results to stakeholders once completed. Should we be using ALM f...
0
votes
1
answer
13
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Category: Test Automation
UFT is not clicking on a web element in a table when the web element text is displayed in two lines. When the same link on other page displayed in one line, it is working fine. If it is displayed in t...
0
votes
1
answer
75
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
Scripts are running without any issues while opening UFT with admin privileges. But scripts not working as expected without admin privileges. I have downloaded and tested the .NET and Java desktop app...
2
votes
1
answer
139
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
I'm trying to debug my scripts in UFT but I don't have any debugging options?
3
votes
2
answers
33
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
I'm trying to debug my scripts in UFT but I don't have any debugging options?
0
votes
1
answer
16
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We have some old automation scripts created with QTP Essentials 12.53. Can all these scripts should be able to run on the new UFT version 14.50? or are there any restrictions or known compatibility is...
1
vote
1
answer
12
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello, We have an nightly api test script that is run from a batch file and it is not working correctly after the upgrade we performed on the ALM system. We are getting a "server is not available ...
2
votes
1
answer
22
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I need to be able to change the license feature used within my automation script so that I make sure I'm using my full UFT (GUI + API) license instead of our FT (GUI Only) licenses. Any way to do this...
0
votes
1
answer
39
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
The issue is not with the script itself....it is with the amount of time that it is taking to load the script in to UFT from ALM. It is taking an exorbitant amount of time (> 5 mins). I only see the s...
0
votes
1
answer
11
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
In my script, I'm trying to get the 'name' property of a button object in UFT. My statement is not returning the value...it's just blank.
0
votes
1
answer
13
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
When I try to runs UFT 14.0 recorded script it forces IE to close. IE got closed. Please help. Any ideas?
0
votes
1
answer
254
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
How can I get the test name or script name in UFT?
4
votes
1
answer
16
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We have a scheduling tool that kicks off some .bat and .vbs scripts which then kick off UFT, loads and runs the tests. When we were running on UFT 12.01 on Windows 7, it worked fine. We are migrating ...