Test Automation (221)

Votes
Answers
Views
Question
2
votes
1
answer
4
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our team installed AutoPass License Server and definitely installed the licenses (I can see them in the View Licenses page), but I can't check out a Remote Commuter License. What am I missing?
0
votes
1
answer
12
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
Scripts are running without any issues while opening UFT with admin privileges. But scripts not working as expected without admin privileges. I have downloaded and tested the .NET and Java desktop app...
2
votes
1
answer
4
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our networking team is having an impossible time getting a UFT client to connect to our AutoPass License Server within a NAT (Network Address Translation) network. Is this supported?
2
votes
1
answer
7
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
We're trying to record a script to where we close our Windows Runtime application using ALT+F4 during the recording, but it doesn't seem to recognize/record the action. How can I get around this?
2
votes
1
answer
7
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our team modified the computer date on my automation testing machine, and now my UFT termed seat license won't work and I can't re-install or try a new one. What should I do?
2
votes
1
answer
8
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our team upgraded to UFT 15.0.1, but now some of our tests (recorded using UFT 12.54) are breaking. Is there some sort of fix that's required?
0
votes
1
answer
8
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
UFT version: 14 build 1775Up till now, our enterprise applications ( Oracle Financial) is using IE11, but we planning to move to Chrome and Edge.I would like to know is both browsers are supported by ...
2
votes
1
answer
5
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our AutoPass License Server was back-dated and our licenses went away. However, we were told that this can be fixed if we restored the current date/time on the server. We did that but the license capa...
0
votes
1
answer
4
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
Cannot locate the main window class Error, I have performed the following step UFT cannot find the terminal emulator main window class name. •Ensure that the terminal emulator main window class name i...
2
votes
1
answer
5
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
I have UFT installed and just installed UFT Developer, but can't run them at the same time. Is there something I'm missing?
2
votes
1
answer
8
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
We have a few UFT clients that can't connect to our AutoPass License Server. Others can. On the affected clients, we've double-checked TCP port 5814 is definitely open (verified by PortQuery showing L...
2
votes
1
answer
6
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
We are using UFT Developer boxes configured to use RTE licenses. We need to be able to fallback to our pool of Full licenses once all RTE licenses are consumed, but this isn't working trying the diffe...
2
votes
1
answer
5
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
We have a few legacy QTP core licenses. Can I still use the latest UFT software? If so, any limitations?
0
votes
1
answer
16
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
When using UFT without webdriver for Edge, UFT work, but if I do use it, UFT shows an error message.
0
votes
1
answer
13
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
Using Eclipse (2020-09) and Java 11 when trying to open the models it gives this errorCaused by: java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/bind/JAXBExceptionat com.hp.lft.appmodel.editor.ui.Applicatio...