Sprinter image during test run not being saved?

  • Questions
  • Sprinter image during test run not being saved?
Question ID: 105502
1
0

I am running Sprinter 11.52. We had the issue where images were not saved during test creation, and we found through this site to run a patch.

Now we are running 11.52 patch 25 of Sprinter. While that fixed the test creation image issue, we now see that Test Run image saves to ALM are not being saved.

Checking Run Results Viewer, either the Sprinter Viewer from ALM or from just looking at the run results details, no image is seen.

With Sprinter open, you see the images in it after the completion of the run.

What's going on here?

Marked as spam
Posted by (Questions: 56, Answers: 1)
Asked on July 17, 2014 9:05 pm
5 views
Answers (1)
1
Private answer

Hello,

What you are seeing seems to be a regression issue with patch 25 of Sprinter 11.52.
HP is aware and results are pending. A new patch or edited patch should be forthcoming soon.

In the meantime, if your ALM server supports, can try out Sprinter 12 or 12.01 to see if you have better results. Check compatibility with your ALM server via the Sprinter readme files to see what is required.

I will update here when I hear anything concrete about this patch 25 issue for v11.52 of Sprinter.

Marked as spam
Posted by (Questions: 1, Answers: 116)
Answered on July 17, 2014 9:07 pm
thank you for the information. will see about version 12, not sure if we can upgrade just yet. IT rollout and all.
( at July 17, 2014 9:12 pm)