Votes
Answers
Views
Question
4
votes
1
answer
247
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
A user inadvertently deleted a folder under TestLab. What are the options for restoring the deleted folder?
3
votes
1
answer
29
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We are getting an error when we try to restore our projects into our new ALM instance: Messages:Failed to restore project. Failed to load data from EXTENSIONS table of project What could be the cause of this error?
0
votes
1
answer
113
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
We somehow messed up our LAB_PROJECT and are getting errors relating to it. We DO have the old QC11.52 server and it has the Lab_Project database and repository. Can we just "restore" it like we do for other projects and then do a verify/repair/upgrade?
1
vote
1
answer
34
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
Hello all, As part of our new Disaster Recovery program, we are testing our applications on virtual machines to ensure they can be recovered and are functioning after a major incident. When testing Quality Center, we are unable to authenticate credentials due to issues with LDAP (these credentials a...
3
votes
1
answer
1018
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
Hi, We have accidentally had some folders and other entities erased by a user recently. Is there any way to get back this information?? Thanks, Homer
0
votes
1
answer
77
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
I am trying to restore two different projects but they are failing to restore. For one of them, it is saying "Database server does not exist" and for the other one, it is saying, "Failed to Restore Project."
0
votes
1
answer
25
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
We are currently in the process of upgrade ALM to version 12.53. During the upgrade we are changing the name of existing Domains and location of projects to more align with current business process. How do you "move" a project into a different domain?
0
votes
1
answer
172
views
asked 9 years ago by
updated 9 years ago by
We have exported a QC project db via "expdp" and tried to import the same project db on another Oracle server via "impdp" then restoring the project on a testing ALM server We have dbid.xml edited correctly to point to new Oracle server and schema name and password. However when we r...
0
votes
1
answer
94
views
asked 10 years ago by
updated 10 years ago by
I was cleaning up some leftover repository folders in our "DEFAULT" domain folder on our server. I must have accidentally deleted the repository folder for LAB_PROJECT because the SA log is loaded with two errors over and over. We have QC11.52 Enterprise and cannot see the Lab Management tab...
EyeOnTesting

Welcome back to "EyeOnTesting" brought to you by Orasi Software, Inc.

X
Scroll to Top