Questions (5653)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
1478
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
Hello, When creating a QC 10 dashboard report, the drill down reveals the correct values but when the reports are exported through the excel export the values for the "Test Plan: Subject" colu...
0
votes
1
answer
1359
views
asked 10 years ago by
updated 8 years ago by
Hello, I'm having an issue in the Dashboard module in QC 10 when copying reports or graphs from the Private folder to Public folder. I can cut and paste but not copy. I'm using QC 10 with patch 20 and...
2
votes
2
answers
1239
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
A user is getting the following: Initialization has failed. Contact your system administrator. For details, see the Loader log file. Failure details: Initialization failure. ALM server URL must be in ...
2
votes
1
answer
1084
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
1. When i add a report to the dashboard, it is added as a chart view. Can i set this up to be added as a table view? 2. How can i setup the analysis to show the table view after generating the report ...
1
vote
1
answer
1066
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Hello. I am trying to open screenshots attached to a test in Test Lab, but when I try to open, I receive the following error. Picture printing is not available without the Desktop Experience Feature. ...
0
votes
1
answer
852
views
asked 3 years ago by
updated 2 years ago by
Hi, can anyone update me with proper use of Web_add_cookie () and web_add_header () function. for ex - web_add_cookie ("_GA 2332438567430454 766765 ; domain=abc.com"); so in abov exp, how to i...
4
votes
1
answer
801
views
asked 3 years ago by
updated 9 months ago by
We are facing a license issue with some of our virtual machines. We are not able to use the tool even after doing clean uninstall or reinstall with a new version of the tool...still we are having the ...
4
votes
1
answer
544
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Is there a step-by-step guide on how UFT works with the Microsoft Edge web browser in Windows 10? Our company has been having problems with object recognition, and we're just not sure the exact steps ...
3
votes
2
answers
533
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
Hello, I am having an issue where when I am trying to add users through either the SIte Admin or the Project Customization scree, I am getting an error that says the "Objects are locked by:" a...
2
votes
1
answer
520
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
I just took an existing Web Services script that is rock solid, been running weekly with no issues for 18+ months. This script was created in LR 12.50 I just coped it and tried to run it in the VuGen ...
1
vote
3
answers
516
views
asked 6 months ago by
updated 6 months ago by
WE ended up being forced by It to upgrade JAVA on our ALM server from JAVA 8 build 221 to JAVA 8 build 261. Now, the ALM service starts, but going to the ALM URL, we get an HTTP ERROR 503 "Servic...
2
votes
1
answer
501
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Installed Excel add-in for version 12.53, to go with my ALM 12.53, and am getting an error when trying to connect to ALM from Excel. I have the ALM client via IE, which works fine. When I try to conne...
1
vote
2
answers
482
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We are having an issue clicking on the OK button of a chrome browser popup. We are using UFT 14.00 version. Is there a way to handle this ?
3
votes
1
answer
477
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We have Jmeter scripts created by development team for load testing purposes. As we are still with LoadRunner 12.53 version, is there any conversion utility to convert JMeter scripts to LoadRunner scr...
1
vote
1
answer
447
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
I am an ALM admin (both site and project) but today when logging into projects, I get this error: Main application process failed to start. Contact your system Administrator. Given I am the admin, not...
1 2 3 377