Questions for tag "error" (246)

Votes
Answers
Views
Question
3
votes
1
answer
40
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Hello,   We are trying to install ALM 15.5 on Windows Server 2019 and we are getting the error:  "Flexeraax2$aaa: Windows DLL failed to load" during the launching of the installer.  We have verified t...
2
votes
1
answer
11
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
♥ 1
A recent security update introduced a blocker in the communication for handshake between ALM/Lab Management/UFT One on some of our UFT machines. An error is displayed when attempting to perform a Chec...
2
votes
1
answer
5
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
♥ 1
Hello. We have a user that is experiencing the following issues when creating a defect in ALM. When they try to add attachments to a defect that they created, the file size displays as 0kb, and file n...
2
votes
1
answer
8
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
In Octane we are seeing the following error when adding files: When attempting an import, user received the following: "Storage action upon entity [java.io.IOException: Exceeded storage allowed size. ...
0
votes
1
answer
16
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
When using UFT without webdriver for Edge, UFT work, but if I do use it, UFT shows an error message.
0
votes
1
answer
13
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
Using Eclipse (2020-09) and Java 11 when trying to open the models it gives this errorCaused by: java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/bind/JAXBExceptionat com.hp.lft.appmodel.editor.ui.Applicatio...
0
votes
1
answer
5
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
We are currently pushing UFT to users within our organization centrally. When this is being done, we are unable to have them connect to ALM without admin access. We need to understand if there is any ...
0
votes
1
answer
9
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
An error occurred with the AI feature's installation
1
vote
1
answer
8
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Hello All,   One of my team members is unable to login to our Performance Center (PC) instance.  I have recently imported this user in the exact same way as all of the other users have been.   All use...
1
vote
1
answer
7
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Hello,   I have created a new user group for our Business Analysts and assigned Create/Update/Delete permissions.  However the users are unable to modify or delete the requirements. This is a new user...
1
vote
1
answer
8
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
We are having an issue when trying to use Microsoft Edge with ALM.  We have met the requirements for the ALM version and builds and are using a supported build and version of Microsoft Edge. We have a...
2
votes
1
answer
12
views
asked 6 months ago by
updated 6 months ago by
Category: DevOps
♥ 1
Hello. I am getting access denied from the ALM execution on Jenkins. We resolved the issue by logging onto the controlling remote desktop, but I receive the following with Jenkins. -------------------...
2
votes
1
answer
7
views
asked 6 months ago by
updated 6 months ago by
♥ 1
Hello. Some users are getting an error when attempting to execute a VBA script that was written to produce a Dashboard report. The following error is being thrown by Microsoft Excel: "Error creating T...
1
vote
1
answer
43
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Hello,   We have recently received the following error:  "Server on 'XXX' has entered an unstable state, please contact your site administrator. status=MUTED, label=QC server is muted due to unrecover...
1
vote
1
answer
10
views
asked 7 months ago by
updated 7 months ago by
Hello,   We had an issue with the starting the services in ALM.  We are using ALM 12.55 and this issue occurred.  We have a test instance of 12.60 and the same issue is occurring is this a known bug a...
1 2 3 17