Questions (5901)

Votes
Answers
Views
Question
2
votes
2
answers
2833
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
A user is getting the following: Initialization has failed. Contact your system administrator. For details, see the Loader log file. Failure details: Initialization failure. ALM server URL must be in ...
1
vote
1
answer
2628
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
Hello. I am trying to open screenshots attached to a test in Test Lab, but when I try to open, I receive the following error. Picture printing is not available without the Desktop Experience Feature. ...
0
votes
1
answer
2346
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: DevOps
I'm dumping a rather complicated dictionary to json, and something about the format is causing an error, "circular reference detected." I can't post the code but the basic format is {a[a1: a1,v: [ v1:...
0
votes
1
answer
2139
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hi, can anyone update me with proper use of Web_add_cookie () and web_add_header () function. for ex - web_add_cookie ("_GA 2332438567430454 766765 ; domain=abc.com"); so in abov exp, how to i...
1
vote
1
answer
2036
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Data Analytics
Hello! I am relatively new to Tableau so forgive me if this is a stupid question. I have a stacked bar chart where I am trying to zoom in to be able to compare bar lengths a little bit easier...when I...
5
votes
2
answers
1679
views
asked 9 years ago by
updated 9 years ago by
Hello, I am having an issue where when I am trying to add users through either the SIte Admin or the Project Customization scree, I am getting an error that says the "Objects are locked by:" a...
0
votes
1
answer
1642
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hi, Having a problem with UFT recognizing objects in Chrome browser. Object spy not able to identify the objects in chrome browser. Same is working in IE. When we do record and run option in UFT, UFT ...
4
votes
1
answer
1595
views
asked 4 years ago by
updated 1 year ago by
We are facing a license issue with some of our virtual machines. We are not able to use the tool even after doing clean uninstall or reinstall with a new version of the tool...still we are having the ...
1
vote
1
answer
1485
views
asked 9 years ago by
updated 9 years ago by
Hello, When creating a QC 10 dashboard report, the drill down reveals the correct values but when the reports are exported through the excel export the values for the "Test Plan: Subject" colu...
1
vote
1
answer
1387
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hi,    I am the Admininstrator for our ALM product. Currently the application supports only IE that I am aware of . Please let us know the version that supports the Chrome and Edge browsers. When tryi...
0
votes
1
answer
1367
views
asked 11 years ago by
updated 9 years ago by
Hello, I'm having an issue in the Dashboard module in QC 10 when copying reports or graphs from the Private folder to Public folder. I can cut and paste but not copy. I'm using QC 10 with patch 20 and...
4
votes
1
answer
1260
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Is there a step-by-step guide on how UFT works with the Microsoft Edge web browser in Windows 10? Our company has been having problems with object recognition, and we're just not sure the exact steps ...
0
votes
2
answers
1243
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
is there a way to extract information related to a test case all fields (author, designer, description, status, test steps, etc) from alm into excel. A mere export will send just test steps but what i...
1
vote
2
answers
1221
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We are having an issue clicking on the OK button of a chrome browser popup. We are using UFT 14.00 version. Is there a way to handle this ?
2
votes
1
answer
1149
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Installed Excel add-in for version 12.53, to go with my ALM 12.53, and am getting an error when trying to connect to ALM from Excel. I have the ALM client via IE, which works fine. When I try to conne...
1 2 3 394