Page is not loaded fully

Question ID: 106445
0
0

We are trying to record a VUGEN script against a web application using HTTP protocol with LoadRunner 12.01. When the browser is launched the page is not loaded fully whereas the same page is loaded if the same browser is launched without using LoadRunner.

Marked as spam
Posted by (Questions: 159, Answers: 15)
Asked on October 13, 2015 12:37 pm
18 views
Answers (1)
2
Private answer

First try the following:

* Open Record options, navigate to Network , Select Mapping and Filtering, Set Capture Level to WinINet Level Data and select Ok. See the uploaded document called WinInet. Try re-recording your script and upload the outcome to this case.

Second try the following:

If the above does not resolve the issue, verify if your application uses a Security certificate and if so HP recommends to do the following:

* If your application uses a security certificates please add to Vugen the certificates by setting the Capture Level to Socket Level Data and Selecting ''New Entry''. Then enter the Socket Service Fields ensuring and ensuring to select ''SSL'' in the Connection Type Field. Then select the appropriate SSL Version, SSL Cipher, check the appropriate certificate, and then Test SSL by selecting the ''Test SSL'' push button. If successful press the ''Update'' button. Once completed adding the Certificate, try to re-record your script.

Please review the LoadRunner User Guide Section called Network --> Port Mapping Node starting on page 269.

Marked as spam
Posted by (Questions: 17, Answers: 266)
Answered on October 13, 2015 12:39 pm
EyeOnTesting