Questions for tag "ie" (31)

Votes
Answers
Views
Question
1
vote
1
answer
28
views
asked 3 months ago by
updated 3 months ago by
Hello,   We are wondering about the various browsers support within ALM.  Can Quality Center Enterprise 12.5 patch 1 run on any browsers other than mMicrosoft IE?  Will others be available in future v...
0
votes
1
answer
68
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
IE seems to crash with UFT 14.01 running. Any suggestions?
0
votes
1
answer
5
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
ALM Octane 12.55.8 not working with IE
2
votes
1
answer
4
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Does UFT have a way to launch IE at specific position on the screen? I know how to use UFT to open IE either maximized or minimized, but there doesn't seem to be a function to move the broswer to x, y...
0
votes
1
answer
10
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Using ALM Octane we are unable to login to ALM Octane using Internet Explorer, Chrome and Firefox work fine but when we try to login using IE we click login and nothing happens, it just takes the user...
2
votes
1
answer
8
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
When using Edge to run the same tests I run on IE, I've noticed it is a bit slower. Does anyone know why this is? I thought Edge was supposed to be faster than IE.
1
vote
1
answer
5
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi, We are getting the issue in ALM 12.21 patch 2 that has only come about since the application of patch 2. When the client goes to load we are getting the system requesting to accept and install the...
1
vote
1
answer
5
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi, We recently took on Microsoft IE update KM3185319 and after this we are unable to work in ALM11 anymore. Do you know what has changed and why this is occurring? Thanks, HomerJ
1
vote
1
answer
4
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hello, We recently had the Microsoft KB3185319 installed on our system automatically and now ALM 11 is no longer working on our systems. What could have happened? Thanks, HomerJ
0
votes
1
answer
10
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hi, I installed UFT for multiple browser testing. We have Scripts save in Quality Center. I am able to open the script from UFT and I have the FireFox browser open but I script is not recognizing the ...
0
votes
1
answer
5
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Question: Whenever tried to run UFT with IE 11, the browser keeps being closed - either after few minutes of execution or immediately. when switched back to IE 10, UFT works as expected. This is ob...
0
votes
1
answer
4
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
2
votes
1
answer
8
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I'm opening browser using UFT: strBrowser = "iexplore.exe" strUrl = "www.myurl.com" SystemUtil.Run strBrowser, strUrl After that I try to login into my website and depending on if I ha...
4
votes
1
answer
4
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I am looking for what Internet Explorer versions are supported for "AjaxTruclient -IE" protocol in LR 11.52, 12 and 12.01 software? Any input would be grea...
2
votes
1
answer
5
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I'm trying to test our application in IE 11 with Silverlight, but UFT 12.01 is not recognizing objects. We've checked BHOManger Class, Record and Run settings and we're launching UFT before IE. Other ...