Questions for tag "test" (52)

Votes
Answers
Views
Question
0
votes
1
answer
7
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Category: Test Automation
I've heard that there is a way to speed up test playback now in UFT 15.0.2. Is this true and how is it done?
0
votes
1
answer
5
views
asked 1 month ago by
updated 1 month ago by
Category: Test Automation
We have a general set of function libraries and object repositories that we use for each UFT script. Is there a way to automatically load this or run a script that will set up the environment?
0
votes
1
answer
12
views
asked 11 months ago by
updated 11 months ago by
Category: Test Automation
I renamed a test in ALM and now UFT is behaving weirdly.
4
votes
1
answer
9
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Whenever a user copies a test case the status is whatever the copied test case is. We want the Status to change to Design by default whenever a test case is copied. Currently, I cannot find a way in t...
4
votes
1
answer
18
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
In ALM when I refresh the Business Components tab I get the following error: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.at HP.ALM.QC.UI.Modules.BPT.Components....
2
votes
1
answer
21
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
♥ 1
Hello. I am trying to create a query that will provide a report containing the run times broken down into seconds, minutes, etc. So far, I have the following query, but I keep receiving an error. Can ...
3
votes
1
answer
10
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
♥ 1
Hello. We have a report that we run in ALM to display the manual test steps that have been executed, and we are receiving negative values in the report, when all the steps in the TC has been run succe...
0
votes
1
answer
8
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
We are new to using ConnectAll, does someone have any tips about how to confirm the underlying Mule and Tomcat are working correctly after installation (or any time)?
0
votes
1
answer
4
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. One of my users has a template test case with parameters, and when they try to create another test case that calls that template test case to setup the parameter values in that other test case,...
2
votes
1
answer
31
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Category: Test Automation
We're using UFT UFT 12.50 and ALM 12.21.76 (Patch 3). While opening Test script in UFT getting error "One or more test in the solution were not loaded correctly".
0
votes
1
answer
4
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. We are wanting to find out if its possible to filter the run steps displayed in the 'Report' grid within the 'Test Instance Details' / 'Runs' window. We would also like to find out if i...
0
votes
1
answer
7
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
When our testers run a test and create a defect during that run it does not show in the linkages when we look at the test instance in the test set, how can we make this work?
0
votes
1
answer
10
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
When we link a defect to a test instance in the Test Set of the Test Lab Module, it links that defect to ALL of the tests in the test set. OR, if you link a defect to a test in the Test Plan Module, i...
1
vote
1
answer
20
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
We just recently got ALM and want to put our existing LeanFT tests into ALM. Is there an easy way to do this?
0
votes
1
answer
96
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
I'd like to be able to retrieve the test path of a test in ALM by using UFT script. How can I do that?