Questions for tag "error" (254)

Votes
Answers
Views
Question
5
votes
2
answers
1489
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
Hello, I am having an issue where when I am trying to add users through either the SIte Admin or the Project Customization scree, I am getting an error that says the "Objects are locked by:" a...
1
vote
1
answer
873
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
I am an ALM admin (both site and project) but today when logging into projects, I get this error: Main application process failed to start. Contact your system Administrator. Given I am the admin, not...
2
votes
1
answer
630
views
asked 11 years ago by
updated 11 years ago by
hi all, Does anyone know what this error means and how to solve it? I get it when I start a test in the controller but do not get it during a TryScript in VUGen. -13874 "Error: missing newline in ...
3
votes
2
answers
549
views
asked 7 years ago by
updated 7 years ago by
Having an issue when adding a test to the test set (execution grid) in test lab. Get an error popup when trying the select test (clicking on move arrow) and message says Failed to Post TSTest. A diffe...
3
votes
1
answer
435
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Hello,   We are trying to install ALM 15.5 on Windows Server 2019 and we are getting the error:  "Flexeraax2$aaa: Windows DLL failed to load" during the launching of the installer.  We have verified t...
2
votes
1
answer
363
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
Seeing below error, unsure of how to fix. Initialization has failed. Contact your system administrator. For details, see the Loader log file. Failure details: http://myserver/qcbin/setup_a.cab - Faile...
0
votes
1
answer
322
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
We are running tests from HP ALM and we are now getting the error: "The Given Key Was Not Present In The Dictionary" This came on all of a sudden and now all the tests don't run with this ...
1
vote
1
answer
291
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello, The above issue is occurring for us. The file has no digital signature or the publisher is untrusted" with ALM 12.60 issue occurs on our Windows 10 PCs when attempting installation of the c...
4
votes
1
answer
288
views
asked 8 years ago by
updated 8 years ago by
I have a user who when attempting to export some requirements from excel to QC gets the following error. A general error has occurred: The required ALM client files have not been downloaded. To downlo...
0
votes
1
answer
281
views
asked 3 years ago by
updated 3 years ago by
Hello. I am trying to install the Excel add in on my machine, but I keep receiving the following error message after installing the add in. The error message that displays: Installing Office customiza...
0
votes
1
answer
269
views
asked 2 years ago by
updated 2 years ago by
Hello. We are receiving an error message in our Automatic Runner in ALM when we use a batch file and run test scheduler to kick off our UFT tests. The error that displays is - "Host is locked by a...
1
vote
1
answer
263
views
asked 6 years ago by
updated 6 years ago by
Hello, We are experiencing an issue where we are receiving the "Class Not Registered" error with our ALM 12.2x instance. We have recently installed an ALM 12.2x instance and we uninstalled the...
3
votes
1
answer
259
views
asked 4 years ago by
updated 4 years ago by
Hello, We have been getting the following "A generic error occurred in GDI+" when trying to displays entities within the defect module. It is only occurring for one particular project. Any ide...
0
votes
1
answer
254
views
asked 5 years ago by
updated 5 years ago by
For a few weeks in a row we have one user whose script keeps getting locked in ALM. It happens about once per week, and it has happened in a couple different projects. This time, she finished executin...
2
votes
1
answer
238
views
asked 1 year ago by
updated 1 year ago by
Category: Test Automation
I've upgraded to UFT 15.0 and now Firefox is not recognized/working with UFT. Help!
1 2 3 17