Questions (5849)

Votes
Answers
Views
Question
2
votes
1
answer
6
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
We have a bunch of test scripts recorded using UFT 12.54 that have UI Automation objects. We used to have no problems running these test scripts until we upgraded to UFT 15.0.2. Now, our tests are fai...
2
votes
1
answer
6
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
One example is trying to record a script where a search is performed on google.com, but this can happen in other search fields to where the Submit operation is not recorded. Any ideas?
2
votes
1
answer
4
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our Windows 7 machines running Google Chrome have been fine, but we are sun-setting all for Windows 10. Now, we can't seem to record any actions in UFT in Windows 10 using Chrome. Is there something d...
2
votes
1
answer
2
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Really having trouble getting Page checkpoints to work reliably in Apple Safari using UFT.  Any suggestions?
3
votes
1
answer
9
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
I have a WebList object that I need to check the entries for. It is populated dynamically, so it is different based on certain conditions. Is there a way to do this in UFT?
2
votes
1
answer
19
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
This is a strange one: it seems like all of our testers are able to use Object Spy in UFT to successfully identify Web objects in Chromium Edge. However, our development team seems to be having much d...
2
votes
1
answer
2
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our web application has some drag and drop features that I'm trying to test against, but none of the methods I'm using are working. These drag and drop methods seem to work just fine with Internet Exp...
2
votes
1
answer
3
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
When I launch my browser (Edge Chromium) in UFT using SystemUtil.Run, some of my operations seem to fail (one example is WebTable.SelectCell doesn't select the cell in my web table), but if I launch t...
2
votes
1
answer
7
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
We're using the latest version of Microsoft Edge (Chromium), but our browser policy is causing the installation of the Micro Focus UFT Agent extension to fail. Any ideas?
2
votes
1
answer
7
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Is this possible? Can I have UFT talk to AutoPass License Server when using a proxy?
2
votes
1
answer
9
views
asked 2 months ago by
updated 2 months ago by
Category: Test Automation
♥ 1
Our security team needs to know which version of Tomcat is used in AutoPass License Server. We are using APLS 10.7.0 (compatibility with UFT 14.5x and above). Thank you.
0
votes
1
answer
21
views
asked 3 months ago by
updated 1 month ago by
Tags:
Hello All, We have Sites cope installed in Windows Server 2012 R2, it loads in the server where its installed without any issue but when trying to access it in other servers or my local machine, Site ...
0
votes
1
answer
14
views
asked 4 months ago by
updated 3 months ago by
Category: Test Automation
I am getting error message in cmd while doing parallel testing through jaon file. Error message : Cannot find the specified configuration file Input parameters in cmd : ParallelRunner -c D:/Parallel/R...
0
votes
1
answer
32
views
asked 4 months ago by
updated 4 months ago by
Hello All, I am new to the ALM Platform working as admin since few months and wanted to know which language is to be learnt to develop OTA and to work on project customization I look at apis from the ...
1
vote
1
answer
20
views
asked 4 months ago by
updated 4 months ago by
I am upgrading from 12.63 to 2021 R1 and moving the generator to another server so will need to get new licenses. How do I handle the host id?