Sprinter storyboard images from Run Results not viewable by others

Question ID: 106933
1
0

I have noticed that Sprinter Storyboard images taken during a run are not present when launching Sprinter Viewer Results from ALM. The images are present in Sprinter after the run, but the results opened from ALM test lab just show as blank images. Other users check the run results for metrics so they need to be able at time to see these screen shots to know exactly where something failed.

Marked as spam
Posted by (Questions: 26, Answers: 22)
Asked on July 1, 2016 2:03 pm
5 views
Answers (1)
1
Private answer

Hello,

Most likely you just are missing a setting being enabled here. Sprinter has settings and the ALM project itself will have settings. Both must be the below in place to have storyboard save for reference in run results.

Verify the below settings are in place for Sprinter and in the ALM project in use.

(Client level) Instruct Sprinter to capture all images during a test:

1. Open Sprinter
2. Don't open a Test. If a test is already open, restart Sprinter
3. Go to Settings, then access Run (or Save) section
4. Enable/Select ''Capture all images during a test'' option
5. Finally click ''OK''

(Server level) Configure ALM to save Sprinter images during a test:

1. Open ALM > Tools > Customize
2. Select ''Sprinter'' item from the list at the left
3. Ensure sure that the option ''Enable storing of all images during a test'' is enabled/selected

Marked as spam
Posted by (Questions: 1, Answers: 116)
Answered on July 1, 2016 2:11 pm
Thanks for the settings, had the project ones missing.
( at July 1, 2016 2:39 pm)